بهترین دیوار شیشه ای را در کمترین زمان و بهترین قیمت اجرا می کنیم
در این صفحه از دیوار شیشه ای با موارد زیرآشنا می شوید:
دیوار شیشه ای چیست؟
دیوار شیشه ای در واقع نوعی جداکننده و تقسیم کننده فضا از جنس شیشه است که انواع مختلفی دارد و به جای دیوارهای دائمی و ثابت در محیط های کاری یا حتی خانه به کار گرفته می شود. دیوار شیشه ای در دکوراسیون داخلی به سبک های مدرن و مینیمالیستی است که برای فضاهای کوچک بسیار کاربردی است. دیوار شیشه ای دیواری از جنس شیشه است که فضا را به زیبایی هر چه تمام تر بخش بندی می کند. در واقع دیوارهای شیشه ای در دکوراسیون داخلی نقش پارتیشن را ایفا می کنند. دیوار شیشه ای علاوه بر دیوارهای فرعی می تواند در جایگاه دیوار اصلی نیز ظاهر شود، به این منظور که فضای بیرون را نمایش دهد.
دیوارهای شیشه ای طرح های مختلفی از جمله درهای کشویی شیشه ای، دیوارهای کشویی، پنجره های بزرگ و جداکننده های اتاق شیشه ای را ارائه می دهند. عناصر شیشه ای و خاصیت باز بودن دیوارهای شیشه ای را می توان برای استفاده در هر اتاق، از جمله اتاق نشیمن، آشپزخانه یا حتی حمام های اصلی طراحی کرد.
مزیت های مهم دیوار شیشه ای
- قابلیت سفارشیسازی
- افزایش کارایی و بهرهوری
- گردش بهتر هوا و تهویه مطلوب
- نصب و جابهجایی آسان
- کاهش هزینهها
- ایجاد محیط پویا
- استفاده از نور طبیعی
- سبک جدید طراحی
دیوار شیشه ای چقدر استحکام دارد؟
هنگامی که نام دیوار شیشه ای به گوشتان می خورد شاید در نگاه اول احساس کنید که این شیشه ها دارای مقاومت و کارایی لازم نیستند. جنس شیشه کاربردی در این دیوار مستحکم بوده و مقاومت در برابر ضربات احتمالی ناشی از تردد افراد و وسایل را تا حد زیادی دارد. شیشه های مورد استفاده در دیوار شیشه ای از نوع سکوریت و نشکن می باشند و در برابر عوامل محیطی مانند تابش نورخورشید و رطوبت نیز مقاوم بوده، در نتیجه می توان از این محصولات حتی در فضای بیرونی ساختمان نیز استفاده نمایید. اما باید بدانید این محصولات از مقاوم ترین نوع دیوارهای اداری و خانگی است و طول عمر آن ها بسیار بالاست.
پارتیشن با دیوار شیشه ای بهتر است یا دیوار گچی
دیوار گچی و دیوار شیشه ای هر دو از روشهای معمول استفاده شده در طراحی داخلی ساختمان هستند. اما هر کدام ویژگیها و مزایا و معایب خود را دارند. در ادامه به مقایسه برخی از ویژگیهای اصلی این دو روش میپردازیم.
- نصب و ساخت
دیوار گچی نیازمند کارگری ماهر و زمان زیادی برای ساخت و نصب است. در مقابل، دیوار شیشه ای به صورت مدولار قابل نصب است و نصب سریعتر و آسانتری دارد.
- نورپذیری
با استفاده از دیوار شیشه ای میتوان نور طبیعی را در سراسر فضا حفظ کرد. در مقابل، دیوار گچی نورپذیری محدودتری دارد و ممکن است نیاز به نورپردازی مصنوعی داشته باشد.
- جلوگیری از صدا
در مورد جلوگیری از صدا، دیوار گچی عملکرد بهتری دارد. در مقابل دیوار شیشه ای ممکن است صداها به نسبت دیوار گچی به راحتی از آن عبور کنند.
- شفافیت و حریم خصوصی
دیوار شیشه ای به دلیل طراحی شفاف خود، حریم خصوصی کمتری را فراهم میکند. اگر اهمیت بالایی به حفظ حریم خصوصی در فضا اهمیت میدهید، دیوار گچی میتواند انتخاب مناسبی باشد.
- انعطاف پذیری و قابلیت تغییر
پارتیشن شیشه ای به دلیل ساختار مدولار و قابل جدا شدن، انعطاف پذیری بیشتری دارد و میتوان آن را به سادگی حذف، تغییر شکل داد یا جابجا کرد. در مقابل، تغییر یک دیوار گچی زمانبر و هزینهبر است.
- هزینه
از نظر هزینه، دیوار شیشه ای ممکن است گزینهای گرانتر از دیوار گچی باشد، به ویژه اگر شیشههای استفاده شده و فرآیند نصب مرتبط با آن کیفیت بالا داشته باشند. در عوض، دیوار گچی معمولاً هزینه کمتری را برای ساخت و نصب دارد.
کاربرد و موارد مصرف دیوار شیشه ای
- تقسیم فضای کاری با دید باز
- حفظ حریم شخصی برای اتاق مدیریت
- ایجاد عایق صوتی و افزایش راندمان کاری کارمندان
- ایجاد جلوه شیک و مدرن در محیط کار
موارد استفاده شیشه برای دیوارکشی عبارتاند از:
- شیشه برای دیوار آشپزخانه
- درب سرویس بهداشتی و جداکننده داخل سرویس بهداشتی
- پله شیشه ای
- شیشه تاشو برای بالکن
- پارتیشن حمام
- شیشه رنگی برای دیوار دفتر کار
مراحل نصب و اجرای دیوار شیشه ای
نصب دیوار شیشهای به تخصص و دقت بالایی نیاز دارد و شما به عنوان یک مصرف کننده نمیتوانید شخصاً وارد عمل شوید. با وجود اینکه مواد اولیه بکار رفته در نصب دیوار شیشهای میتواند نقش مؤثری در افزایش طول عمر و ماندگاری دیوار داشته باشد، اما نحوه نصب دیوار نیز در این امر تأثیرگذار باشد.
- انتخاب شرکت معتبر: مهمترین مرحله از نصب دیوار شیشه ای انتخاب یک شرکت متخصص و معتبر است که با ارائه تضمین دیوار شیشهای مورد نظر شما را نصب کند. تیم متخصص مجموعه ارژن به عنوان یکی از تولید و اجراکنندگان دیوارهای شیشهای با اعزام تیم کارشناس خود به محل مورد نظر و اندازهگیری دقیق و دریافت اطلاعات لازم برای نصب دیوار شیشهای آماده میشود.
- اندازهگیری: تیم کارشناس تمام موارد از پروژه، مصالح مورد استفاده در دیوارهای فعلی و... را مورد بررسی قرار می دهد.
- برش شیشه: همانطور که پیش از این اشاره کردیم، در مراحل نخست اندازه دقیق شیشه به دست آمده است. در این مرحله شیشههای تهیه شده به وسیله تجهیزات و ابزار تخصصی که برای برش شیشه پارتیشن به کار میروند، در کارخانه برش داده میشوند و به محل پروژه ارسال می گردد.
- بهبود وضعیت ظاهری و عایق بندی پروفیلها: در پارتیشن شیشهای از انواع مختلف پروفیل آهنی و آلومینیومی استفاده میشود. با توجه به اینکه این پروفیلها در معرض دید قرار دارند، لازم است به صورت یکدست رنگ شوند. این کار در این مرحله انجام میپذیرد.
- جوشکاری: پس از آماده سازی پروفیلها نوبت به جوشکاری و نصب فریمها میرسد. این مرحله به وسیله افراد متخصص جوشکاری و نصب فریم انجام میگردد.
- نصب یراق: به خوبی میدانیم که پارتیشن انواع مختلفی دارد و هر یک از آنها به یراق آلات مخصوص به خود نیاز دارد. یراق آلات مورد استفاده در انواع دیوار شیشهای به منظور اتصال شیشهها با یکدیگر و افزایش مقاومت و استحکام استفاده میشود.
خرید دیوار شیشه ای از ما
- مشاوره رایگان قبل خرید
- اندازه گیری و نصب با ابزار دقیق
- ما کارخانه تولید کننده پارتیشن شیشه سکوریت هستیم که بهترین قیمت را با کیفیت بسیار مناسب به شما ارائه می دهیم
- دارای چندین گروه های نصب برای نصب سریع
- قیمت گذاری شامل هزینه شیشه، حمل، نصب و اجرا و... است.
قیمت دیوار شیشه ای به چه مواردی بستگی دارد؟
- رنگ شیشه سکوریت: در صورت انتخاب رنگ شیشه سکوریت، ممکن است هزینه افزایش یابد.
- یراقآلات پارتیشن: نوع و کیفیت یراقآلات نیز بر قیمت تأثیر دارد.
- کیفیت شیشه: نوع و کیفیت شیشه مورد استفاده بر قیمت تأثیرگذار است. شیشههای با کارایی، دوام و ظاهر بالاتر معمولاً هزینه بیشتری دارند.
- ضخامت شیشه: ضخامت شیشه نیز به قیمت پارتیشن تأثیر میگذارد. شیشههای ضخیمتر نیاز به مواد بیشتری برای ساخت دارند که این موضوع ممکن است هزینه را افزایش دهد.
- ابعاد پارتیشن: ابعاد و اندازه پارتیشن میتواند تأثیر زیادی بر قیمت داشته باشد، به ویژه اگر نیاز به سفارشی سازی و تولید ویژه باشد که این ممکن است قیمت را افزایش دهد.
- پروفیل آلومینیوم: نوع پروفیل آلومینیوم استفاده شده نیز بر قیمت تأثیر دارد. پروفیلهای با کیفیت و طراحی خاص معمولاً هزینه بیشتری دارند.
- طراحی و سفارشی سازی: اگر پارتیشن با طراحی یا سفارشی سازی خاصی مورد نظر باشد، قیمت ممکن است افزایش یابد. طراحیهای منحصر به فرد نیاز به هزینههای بیشتری برای تولید دارند.
- حمل و نقل: هزینه حمل و نقل ممکن است به قیمت پارتیشن افزوده شود.