"شیشه لمینت"زمان تحویل فوری با بهترین قیمت و کیفیت

دسته بندی ها: محصولات
شیشه لمینت
شیشه لمینت

 

شیشه لمینت نوعی شیشه با درصد ایمنی بالا است که برای مکان هایی که به شیشه های نشکن نیاز است یک گزینه ایده آل است. در فرآیند ساخت شیشه لمینت دو یا سه لایه شیشه همراه با طلق PVB ترکیب می شوند و شیشه لمینت ساخته می شود. حال در ادامه به بررسی توضیحاتی از شیشه لمینت خواهیم پرداخت.

 

در این صفحه از شیشه لمینت با موارد زیر آشنا می‌شوید:

 

قیمت شیشه لمینت

مهم ترین عامل تاثیرگذار بر روی قیمت شیشه لمینت:

  • تعداد شیشه
  • کیفیت شیشه
  • رنگ شیشه
  • ضخامت هر لایه شیشه
  • شکل شیشه
  • تعداد لایه میانی(pvb)

دارای ضخامت‌های مختلف (1.52 و 0.75 میل) است، لازم به ذکر است که از pvb 1.52  برای شیشه‌های سکوریت و pvb 0.75 برای شیشه‌های خام استفاده می‌گردد که هرکدام قیمت‌های مختلفی دارند و وابسته به ضخامت شیشه نیستند و برای هر ضخامتی از شیشه همین دو نمونه استفاده می‌شود.

گروه صنعتی اَرژن دُر اکنون نزدیک به سه دهه است که در ساخت و نصب شیشه‌ لمینت فعالیت داشته است. کیفیت متمایز، نصب فنی و مهندسی شده و به کارگیری تکنسین‌های مجرب تفاوت همکاری با این مجموعه نسبت به دیگران را می‌آفریند.

شیشه لمینت

چرا شرکت ارژن پارت را انتخاب کنیم؟

مجموعه ارژن با پرسنل و کارشناسانی مجرب جوابگوی تمام سوالات شما هستند و به صورت کامل شما را راهنمائی می کنند. جهت اندازه گیری از پروژه شما کارشناسان تمام جوانب کار را به صورت کامل در نظر می گیرند. همینطور تمامی عوامل ساخت از جمله تعداد شیشه، رنگ شیشه، ضخامت شیشه و... در نظر گرفته می شود و در صورت تائیدیه شما شیشه در کارخانه ساخت شیشه تولید می‌گردد. شیشه های تولید شده در کارخانه از فیلتر های بسیار قوی کیفیت گذشته و شیشه سکوریت تولید شده بدون هیچ گونه مشکلی در اختیار شما قرار داده می شود. تمام شیشه های تولید شده از علامت استاندارد ملی برخوردار می باشد و همواره کیفیت آن بررسی می گردد. رضایت شما مهمترین رکن کاری ما می باشد و همواره بر این اصل پایبند خواهیم بود.

شیشه لمینت

شیشه لمینت چیست؟

شیشه لمینت از قرار گرفتن دو یا چندین لایه شیشه بر روی هم که در میان آن‌ها لایه PVB قرار گرفته است ساخته می‌شود. در واقع لایه های شیشه با قرارگیری سد محکمی در برابر ضربات از طلق pvb به حفظ این لایه‌ها کمک بیشتری می‌کند. این فرآیند سبب می شود تا علاوه بر مستحکم تر شدن شیشه خطرات ناشی از فروریختن آن کاهش یابد بدین معنا که در مواقع نادر شکستن، شیشه فرو نمی‌ریزد و سرجای خود ثابت باقی بماند و تنها رگه‌های شکستگی در آن قابل رویت می‌شود.

  • لایه PVB درشیشه لمینت وظیفه اصلی افزایش ایمنی را بر عهده دارد. در صورتی که شیشه شکسته شود، لایه PVB به دلیل خاصیت چسبندگی به شیشه، تکه های شیشه را به هم چسبانده و جلوی پخش شدن آنها را می‌گیرد. 

از مزایای استفاده از شیشه لمینت می‌توان به افزایش ایمنی، کاهش صدای خارجی، کاهش نفوذ حرارت، کاهش اشعه UV و مقاومت بیشتر در برابر ضربه اشاره کرد. همچنین، شیشه لمینت در انواع رنگی نیز تولید می‌شود که می‌تواند ظاهر زیبایی را به ساختمان ببخشد.

شیشه لمینت
شیشه لمینت

مراحل ساخت شیشه لمینت

برای تولید شیشه های لمینت می بایست مراحل تبدیل  شیشه خام به شیشه سکوریت سپس به شیشه لمینت طی شود.

  • در ابتدا شیشه های خام در قسمت دستگاه برش CNC جایگذاری می گردد. دستگاه به وسیله داده های اپراتور، شیشه را برش می زند. پس از برش شیشه ها به صورت تکه های سفارشی از هم جدا می گردند.
  • سپس به دستگاه دبل ایجر فرستاده و تمام لبه های آنها پرداخت و براق می گردند. سریعا این شیشه‌ها را به داخل دستگاه‌های شستشو فرستاده و شیشه ها را به صورت کامل شستشو می نمایند.
  • در قسمت جاسازی و طراحی، جاسازهای سفارش داده شده بر روی شیشه مشخص و با دستگاه های مخصوص برش و سوراخ می گردند.
  • در این قسمت دوباره شیشه ها به دستگاه شستشو ارسال شده و به صورت کامل و نهایی تمیز گشته و آماده ورود به کوره می گردند.
  • جهت تولید شیشه‌ سکوریت، شیشه آماده شده را به داخل کوره‌های پیشرفته هوریزانتال هدایت می نمایند. در کوره های مخصوص، شیشه های خام تا 700 درجه سانتی گراد حرارت داده می‌شوند. در این کوره ها شیشه ها در سرامیک های استوانه ای مخصوص مدام به جلو و عقب حرکت می‌کنند. در صورتی که فقط چند ثانیه این جا به جایی صورت نگیرد، به دلیل دمای بالای کوره، شیشه ها ذوب می گردند.
  • به محض خارج کردن شیشه از کوره باید عمل سردسازی را انجام داد و به سرعت خنک شود، این عمل باید به صورت ناگهانی و تحت شرایط خاصی انجام شود، این دستگاه دارای بادبزن پیشرفته است و در عرض چند ثانیه عمل خنک کردن را انجام می دهد.
  • پس از خشک کردن شیشه آن را به اتاق طلق گذاری ارسال می کنند. طلق های pvb با ضخامت مورد نظر روی شیشه سکوریت قرار می گیرد. این عمل تا زمانی ادامه می یابد که تمام لایه های مورد نظر شیشه و طلق بر روی هم قرار گرفته و به طرف کوره لمینت حرکت می کند. 
  • کوره لمینت دارای دو پرس در ابتدا و انتهای خود است. در این مرحله تمامی لایه ها توسط دستگاه های پرس به هم متصل می شوند. پس از خارج شدن شیشه از کوره لمینتی می توان مشاهده کرد که رنگ شیشه کدر است. همچنین گاهی ممکن است شیشه ها در پایان این مرحله از هم جدا شوند. اما جای نگرانی نیست.
  • شیشه لمینت در آخرین مرحله وارد کوره اتوکلاو می شود. این شیشه در دمای ۱۵۰ درجه در این کوره می ماند تا لایه ها به طور کامل به هم بچسبند و امکان جدا کردن آن ها از هم وجود نداشته باشد. 

محصول نهایی شیشه لمینتی محکم، مقاوم، صاف، شفاف و بدون حباب است.

شیشه لمینت
شیشه لمینت

لایه PVB چیست؟

لایه (poly vinyl butyral) که به صورت مخفف به آن لایه PVB گفته می شود. طی فرایند تولید بین شیشه های سکوریت یا معمولی قرار می گیرد و شیشه های لمینت را به وجود می آورد. PVB رزینی است که در جاهایی که نیاز به چسبندگی قوی، شفافیت نوری، سختی و انعطاف‌پذیری است مورد استفاده قرار می‌گیرد. این طلق بین لایه های شیشه قرار می گیرد و هنگام شکسته شدن از ریختن شیشه ها جلوگیری می کند و تکه های شیشه را کنار هم محکم نگه داشته تا هیچ خطری برای انسان به وجود نیاورد.

شیشه لمینت

تفاوت شیشه سکوریت و شیشه لمینت چیست؟

  • ایمنی و مقاومت: شیشه لمینت نسبت به شیشه سکوریت از مقاومت بالاتری برخوردار است. چنانچه در ساخت لمینت از شیشه سکوریت استفاده شود، به نسبت مقاومت آن بالاتر از شیشه سکوریت است. اما در صورتی که در تولید شیشه لمینت از شیشه معمولی و ساده استفاده شود، از لحاظ مقاومتی به نسبت ضعیف تر از شیشه سکوریت خواهد بود.
  • ضخامت: ضخامت شیشه های لمینت به علت وجود طلق pvb از ضخامت شیشه های سکوریت مقداری بیشتر می‌باشد.
  • نوع شکستن: مهم ترین تفاوت شیشه سکوریت و شیشه لمینت، تغییر شکل بعد از شکسته شدن است. شیشه های لمینت بعد از شکسته شدن فرو نمی ریزد در صورتی که سکوریت کاملا به قطعات ریز تبدیل می شود. به همین خاطر در شیشه هایی با ابعاد بزرگ که موقعیتی با شکنندگی بیشتر و حساسیت بالاتری دارند، از شیشه های سکوریت استفاده می کنند. در صورتی که امنیت و ایمنی بیشتر مد نظر باشد، کافیست از لمینت استفاده شود.
  • وزن شیشه: شیشه لمینت از دو شیشه تخت و یک لایه طلق PVB تشکیل شده است، نسبت به شیشه سکوریت و ساده تک جداره سنگین تر است. 
  • قیمت: قیمت فروش هر متر مربع شیشه لمینت بر اساس اینکه از چه نوع شیشه ای ساخته شده، متفاوت است. اما در حالت کلی قیمت شیشه لمینت به دلیل نوع ساخت آن گرانتر از شیشه سکوریت می باشد.
  • شیشه لمینت تا 90% اشعه ماوراء بنفش و uv مضر را کاهش می‌دهد.

شیشه لمینت

کاربرد شیشه لمینت

  • در بسیاری از ساختمان هایی چون فرودگاه‌ها ، بیمارستان‌ها و ویترین مغازه ها برای امنیت بیشتر استفاده می‌شود.
  • استفاده در مکان‌هایی که نیاز به حفاظت از گلوله وجود دارد. (بانک، جواهر فروشی، صرافی و ...)
  • در ساخت سقف، کفپوش‌ها و پله های شیشه ای می توان استفاده کرد.
  • این نوع شیشه کاملا عایق صدا است، در نتیجه برای استفاده در پروژه های مسکونی کاملا مناسب است.
  • استفاده در مکان‌هایی که نیاز به حفاظت از گلوله وجود دارد. (بانک، جواهر فروشی، صرافی و ...)
شیشه لمینت
شیشه لمینت

موارد ضروری در سفارش شیشه لمینت

داشتن اطلاعات اولیه برای خرید یک کالا همیشه کافی نیست و بهتر است قبل از خرید یک کالا، اطلاعات دقیقی کسب کنید. در این قسمت فاکتورهای مهمی را برای شما بیان می کنیم تا بتوانید انتخاب درستی در خرید شیشه لمینت داشته باشید.

  • میزان شفافیت شیشه

اگر می خواهید از لمینت در نمای بیرونی استفاده کنید و علاوه بر آن نور ساختمان را نیز تامین کنید؛ بهتر است از شیشه های سوپر کلیر استفاده کنید. زیرا این شیشه ها شفافیت بالایی دارند و نور را به خوبی در محیط پخش می کنند.

  • پله نبودن شیشه

حتما برای شما سوال است، پله شدن یعنی چی ؟؟؟

در فرآیند ساخت شیشه لمینت؛ شیشه ها را با یک طلق میانی در کنار هم نگه می دارند، اگر شیشه ها در فرآیند ساخت به درستی کنار هم قرارنگیرد ( بالا و پایین باشند.) به این حالت می گویند پله شدن شیشه؛ این حالت باعث می شود تا فرد هنگام نصب شیشه دچار مشکل شود.

  • جنس طلق میانی

کیفیت طلق میانی PVB در نگاه اول قابل تشخیص نیست. اگر طلقی که در فرآیند ساخت شیشه‌های لمینت از آن استفاده می شود، کیفیت خوبی نداشته باشد؛ به مرور زمان زرد می شود.

  • حباب نداشته باشد

اگر طلق میانی شیشه به درستی و بر اساس اندازه شیشه انتخاب نشود، ممکن است باعث ایجاد حباب در شیشه شود که اصلا ظاهر خوبی ندارد.

 

     

      "بر روی دکمه زیر کلیک کنید."

       ارتباط با واتساپ کارشناس

       

       

      آیا این نوشته را دوست داشتید؟