شیشه سکوریت- بررسی قیمت، نحوه تولید و سفارش و رنگ بندی
احتمالاً نام شیشه سکوریت را شنیدهاید؛ شیشه سکوریت نوعی شیشه مقاوم است که نسبت به شیشههای معمولی از مقاومت بالاتری برخوردار است. شیشههای قدیمی و معمولی از مقاومت بالایی در برابر ضربه، گرما و سرما برخوردار نبودند و عایق حرارتی و صوتی خوبی به حساب نمیآمدند، سپس با پیشرفت تکنولوژی شیشههای سکوریت با درجه مقاومت مطلوب تولید شدند.
در این صفحه از شیشه سکوریت با موارد زیر آشنا میشوید:
شیشه سکوریت
سکوریت چیست؟ سکوریت کردن یک فرایند است که با گرم کردن یکنواخت به دمای بالای ۷۰۰ درجه سانتیگراد و سپس دمیدن هوای سرد به هر دو سطح شیشه خام، شیشههای سکوریتی را به وجود میآورد. این فرآیند باعث میشود شیشهها استحکامی چندین برابر از شیشههای خام داشته باشند و مقاومت آنها در برابر شکستن افزایش یابد. حتی در صورت شکست، شیشههای سکوریتی به تکههای کوچک بیضرر و ایمن تبدیل میشوند.
ویژگی های شیشه سکوریت
- مقاومت هفت برابری نسبت به شیشههای معمولی
- قابلیت استفاده در شرایط محیطی مختلف
- عدم تشکیل موج و قوس بر روی شیشه
- تغییر رنگ ندارند در طول زمان
- استفاده از کورههای مناسب برای تولید شیشههای سکوریت
- داشتن علامت استاندارد
شیشههای با کیفیت بالا دارای علامت استاندارد میباشند. پس از تولید، این شیشهها توسط نمایندگان سازمان استاندارد ایران در کارخانههای تولید شیشههای سکوریت بررسی و از نقاط ضعف فنی مختلف محافظت میشوند. به طور کلی، شیشههای دارای علامت استاندارد دارای کیفیت بهتری نسبت به سایر شیشهها هستند.
- لبهی شیشههای سکوریت دارای فرم دیاموندی هستند.
این فرم دیاموندی به شیشهها زیبایی و کیفیت ویژهای میبخشد. لبههای دیاموندی و فرمهای دو طرفه هوریزانتال از جمله نمونههای پیشرفتهای هستند که به سرعت و با دقت بالا، شیشههای مختلف را تغییر میدهند. شیشههای سکوریت پس از تولید نیز به سختی دیاموند میشوند و در مواردی حتی ممکن است شکسته شوند. شیشههای خام قبل از سکوریت کردن نیازمند دیاموند کاری هستند.
انواع شیشه سکوریت
- شیشه وین وایت: شیشه های کریستال امروزه در بازار موجود نمی باشد جایگزین آن شیشه های وین وایت است. سبزی موجود در این شیشه های بسیار کم بوده و از شفافیت بسیار بالایی برخوردار می باشند. این شیشه ها در ویترین های فروشگاه ها و به خصوص طلا فروشی ها بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.
- شیشه سوپرکلیر: از بهترین نوع شیشه های تولید ایران می توان به شیشه سوپرکلیر اشاره کرد. این شیشه ها از سبزی کمتری نسبت به انواع شیشه ها برخوردار می باشند.
- شیشه فلوت: شیشه های فلوت از کیفیت مطلوب همراه با سبزی کمی برخوردار می باشند. این شیشه ها چندین سال می باشد که در صف اول مصرف شیشه های موجود در بازار ایران قرار گرفته اند.
شیشه معمولی چگونه "سکوریت" میشود؟
در ابتدا، شیشههای خام در دستگاه برش CNC قرار میگیرند. این دستگاه با استفاده از دستورات اپراتور، شیشه را برش میدهد. پس از برش، شیشهها به تکههای سفارشی تقسیم میشوند.
سپس به دستگاه دبل ایجر ارسال میشوند و تمام لبههای آنها پرداخت و براق میشوند. سپس شیشهها به دستگاههای شستشو فرستاده میشوند تا کاملاً تمیز شوند.
در مرحله بعد، جاسازهایی که مطابق سفارش روی شیشه نیاز است، با دستگاههای برش و سوراخزنی مخصوص بر روی شیشه ایجاد میشوند.
- سپس شیشهها به دستگاه شستشو فرستاده میشوند تا به صورت نهایی تمیز شوند و آماده ورود به کوره گردند.
جهت تولید شیشه سکوریت، شیشه آماده شده به کورههای پیشرفتهای از نوع هوریزانتال منتقل میشود. در این کورهها، شیشهها تا دمای 700 درجه سانتیگراد گرم میشوند. در این مرحله، شیشهها در سرامیکهای استوانهای قرار گرفته و به صورت مداوم حرکت میکنند. در صورت عدم حرکت مداوم، به دلیل دمای بالای کوره، شیشهها ممکن است ذوب شوند.
- پس از خارج شدن از کوره، شیشه باید به سرعت سرد شود. برای این منظور، از دستگاه سردکن استفاده میشود که با بادبزنی پیشرفته، شیشهها را در چند ثانیه خنک میکند.
در نهایت شیشه سکوریتی محکم، مقاوم، صاف، شفاف و بدون حباب تولید می گردد.
انواع کوره شیشه سکوریت
کوره یکی از مهم ترین لازمههای تولید شیشه سکوریت است. کورهها در انواع مختلفی تولید و عرضه میشوند.انواع کوره سکوریتعبارتند از:
- کوره ورتیکال: این نوع از کوره ها ایستاده و قدیمی می باشند و به دلیل تولید کمتر، افتادن جای گیره ها بر روی شیشه و خمیدگی زیاد بر روی شیشه های سکوریت بسیار محدود شده و استفاده نمی شود.
- کوره هوریزانتال: این نوع از کوره های هوریزانتال به دلیل افزایش چند برابری تولید، عدم تغییر ابعاد پس از تولید و نیز خمیدگی و قوس کمتر استقبال بیشتری داشته است.
تشخیص شیشه سکوریت از شیشه معمولی
شیشه سکوریت از شیشه معمولی به وسیله یک سری آزمایشها و مشاهدات تشخیص داده میشود:
- علامت استاندارد که زمان تولید روی شیشه سکوریت حک می شود.
- با نگاه کردن به شیشه معمولی در زمان انعکاس نور، موج هایی با فاصله از هم مشاهده می شود.
- استفاده از عینک پلاریزه
- شیشه سکوریت پس از ضربه، به شکل قطعات گرد خرد میشود، در حالی که شیشه معمولی به صورت شیشههای تیز و برنده شکسته میشوند.
- لبههای شیشه سکوریت معمولاً کمی مهلک تر و نرمتر از شیشه های معمولی است. این مشاهدات به تشخیص نوع شیشه کمک میکند.
- مشاوره با کارشناسان: در موارد مشکوک، بهتر است با کارشناسان یا تولیدکنندگان شیشه تماس گرفته و تجربیات و دانششان را در خصوص تشخیص نوع شیشه بهرهبرداری کرد.
با ترکیب این عوامل، میتوان به طور قابل اعتمادی شیشه سکوریت را از شیشه معمولی تشخیص داد.
ضخامت شیشه سکوریت
یکی از اِلمانهای مهم در حین سفارش شیشه سکوریت، ضخامت آن است. طبیعتاً هر چه ضخامت شیشه سکوریت بیشتر باشد، مقاومت بهتری در برابر سرما، گرما و عبور صدا از خود نشان میدهد. طبیعی است بسته به مکانی که میخواهید شیشه را نصب کنید، از شیشه سکوریت با ضخامت مختلفی استفاده کنید. ضخامت شیشه سکوریت در بیشترین حالت 20 میلیمتر و در کمترین حالت 4 میلیمتر است. شیشه با ضخامتهای بیشتر را میتوان به صورت لمینت اجرا کرد.
شیشه سکوریت در نماها، سقفهای شیشهای، درب ورودی، پنجره و حفاظ و حتی صنایع مختلف مانند تولید اجاق گازها مورد استفاده قرار میگیرد و هر صنعت نوع و ضخامت شیشه سکوریت خاص خود را میطلبد. برای مثال: اکثرا برای ورودی مغازهها از شیشه سکوریت 10 میلیمتر استفاده میشود. برای طلافروشیها و صرافیها با توجه به منطقه مستقر سازمان آتشنشانی میزان ضخامت شیشه را مشخص میکند که از 20 تا 40 میل متغییر است.
حداکثر ابعاد تولید شیشه سکوریت
شیشه های عرضه شده به کارخانجات شیشه سکوریت در ابعاد 320*220 به صورت استاندارد می باشد. شیشه ها با ابعاد سفارشی (بیشتر از این ابعاد) هزینه بیشتری در بر دارند. با اینکه در کشور ایران هیچ محدودیتی در تولید شیشه خام نداریم ولی در تولید شیشه های سکوریت با محدودیت های خاصی مواجه هستیم. هم اکنون شرکت ارژن پارت، با داشتن بزرگترین کوره تولید شیشه سکوریت در ایران به ابعاد 600*300 سانت، توانسته اکثر نیازهای مشتریان عزیز را برآورده نماید.
رنگ های شیشه سکوریت
- رنگ بی رنگ
- سبز
- آبی
- دودی
- برفی
- برنز یا قهوه ای
- مسی
- ساتینا و یا همان اسید شور
آیا شیشه سکوریت را می توان برش داد؟
خیر! هرگونه تغییر در ابعاد شیشه سکوریت باید قبل از فرآیند حرارتی این نوع شیشه صورت گیرد، چرا که ایجاد هر برش یا ضربه به لبههای شیشه سکوریت باعث شکستن آن خواهد شد. بنابراین دقت کنید که در حین خرید شیشه سکوریت ابعاد خود را دقیق و درست به تولید کننده شیشه سکوریت ارائه دهید تا در مراحل بعدی پروژه خود دچار مشکل نشوید.
قیمت شیشه سکوریت
عوامل زیر بر قیمت شیشه سکوریت تاثیرگذار است:
- سایز و ابعاد شیشه
- رنگ و جنس شیشه
- ضخامت شیشه
- نوع کاربری شیشه
در صورت تمایل، محاسبه قیمت شیشه سکوریت، توسط کارشناسان فروش مجموعه برای شما انجام خواهد شد.
برای سفارش و "خرید شیشه سکوریت" چگونه اقدام نماییم؟
برای سفارش شیشه سکوریت مناسب خود باید تمامی اِلمان های تأثیرگذار بر روی قیمت شیشه سکوریت را از قبل مشخص نمائید.
- رنگ، ابعاد، جاسازها و ضخامت شیشه
- سپس با بخش فروش شرکت اَرژندُر تماس حاصل فرمایید و با ارائه اطلاعات و کسب قیمت میتوانید در صورت تائید سفارش خود را ثبت کنید.
حال اگر برای ابعاد و اندازه، مشخص کردن جاسازها و نصب شیشه نیاز به کمک داشته باشید، همکاران ما به محل نصب مراجعه کرده، سپس ابعاد و جاسازها را مشخص میکنند تا تمامی برشها و تغییرات لازمه قبل از مرحله تولید شیشه سکوریت انجام شود. به عنوان خریدار شیشه سکوریت در متراژ بالا میتوانید با کارشناسان فروش شرکت اَرژن دُر تماس بگیرید و درخواست خود مبنی بر خرید این نوع شیشه را مطرح کنید تا قیمتهای همکاری در اختیارتان قرار گیرد.
مراحل"فروش شیشه سکوریت به همکار"
اگر به دنبال سفارش شیشه سکوریت به عنوان همکار هستید، باید ابتدا به عنوان همکار احرازهویت شوید تا شرایط همکاری میسر شود. برای خرید با قیمتهای همکاری بایستی متراژ صورت سفارش شما از یه حداقلی بیشتر باشد تا فاکتور شما مطابق با قیمتهای همکاری لحاظ شود.
شما میتوانید با برقراری تماس با بخش فروش شرکت اَرژندُر لیست قیمت فروش شیشه سکوریتبه همکار را پس از احراز هویتتان دریافت کنید و جهت راهنماییهای بیشتر با کارشناسان فروش ما ارتباط برقرار نمایید.